Selma

 

Hon var lite speciell eftersom det bara var husse och matte som hon accepterade, men på slutet så blev hon aggressiv mot oss. Hon hade även fått knölar under magen.

Så vi tog det tunga beslutet att hon skulle få somna in.

16 februari 2006 somnade Selma in. Hon blev 12 år.

Vi saknar dig!

 

Husse och matte

 

 

 

 

 

 

Mirran

 

Att inte få veta vad som egentligen har hänt dig känns väldigt jobbigt.

Tomheten går ej med ord att beskriva.

Vi tänker på dig varje dag. Jag saknar dig när jag sitter vid datorn, du brukade alltid sitta i mitt knä och spinna. På nätterna låg du på min kudde. Du var alltid så gosig.

Men en dag så återförenas vi igen. Då ska vi krama om dig och aldrig mer skiljas åt.

Vad var det som hände egentligen?

Vi saknar dig så vår älskade Mirran!

27 maj 2005 försvann Mirran. Hon blev 10 år.

 

Husse & Matte

 

 

 

 

 

 

 

Någonstans finns en bro mellan himlen och vår jord...

Just på vår sida om himlen finns en alldeles särskild plats, Regnbågens bro.

 

Då ett djur, som stått någon av oss särskilt nära i livet, till sist dör, börjar det sin vandring till Regnbågens Bro.

Därbortom, väntar grönskande ängar och böljande kullar på våra älskade vänner, där de kan springa och leka tillsammans. Där finns gott om mat, vatten och solsken som håller våra vänner varma och nöjda.

 

Alla de djur som varit sjuka eller gamla, återfår sin hälsa och styrka. De som varit skadade eller lemlästade, görs hela och starka igen, just sådana vi minns dem i våra drömmar om dagar i en tid som gått.

 

Våra djur är lyckliga och nöjda men, ändå fattas något, alla känner de saknaden efter någon särskilt utvald, någon de lämnat efter sig. De springer alla omkring och leker tills den dag kommer då en av dem hastigt stannar upp mitt i leken, för att skåda bort i fjärran... Hans blick är spänd och uppmärksam, iver och otålighet får hans kropp att skälva. Plötsligt störtar han iväg från gruppen, flyger över det gröna gräset så fort hans ben bär honom, allt snabbare och snabbare...

 

DU har blivit upptäckt och när du och din älskade vän möts, kastar ni er om varandra i outsäglig lycka, för att aldrig mer skiljas åt. Överlycklig slickar han dig över hela ditt ansikte medan din varma hand åter smeker hans älskade huvud och ännu en gång ser du in i dessa trogna ögon, som så länge saknats i ditt liv, men alltid funnits i ditt hjärta.

 

Tillsammans vandrar ni sedan över Regnbågens Bro...för att aldrig mer skiljas åt.